Fordon i lager

Tabbert KAMPANJ Vivaldi 560 TDL

Årsmodell 2021

Om Tabbert Vivaldi

Den ytterligt väl ljud- och värmeisolerade karossen på tabbert vivaldi bär med sig kvalitetsfaktorer som är vida kända - tidlös design och första klassens hantverk och material. De vackra skåpen och luckorna har ytor i ”Merano alder” med eleganta inslag av rostfritt stål.

Klädseln i ”Mocca” på sittgruppen är sydd med enastående precision och med de höga ryggstöden garanteras förträfflig komfort. speciella detaljer som till exempel kanterna på bordet i äkta träfanér eller de belysta takpanelerna ger vivaldi en harmonisk atmosfär och förstärker otvetydigt den här modellens klassiska design.

För alla som uppskattar balansen i ett vackert formgivet rum och som förstår vad semesterkvalitet innefattar, är vivaldi en förträfflig kompanjon.

  • Många mindre hyllor med vackra aluminiuminslag och förhöjda kanter ger plats för allehanda personliga saker i vivali.
  • sittgruppen i vivaldi erbjuder en utomordentlig komfort med ett urval av tre smakfulla tyger. Det justerbara bordet med stabilt centralt bordsben rundar perfekt av komfortzonen.
  • breda enkelsängar med längder på 200 eller 188 cm innebär komfort och avslappning i det frontplacerade sovrummet. Den varma möbeldesignen skapar en varm atmosfär och lyfter fram vivaldis karaktär.
  • Med de intelligenta layout-koncepten som vivaldi erbjuder finns närmast obegränsade möjligheter. I varje sektion finns praktiska och vackert integrerade lösningar för smart förvaring av bagage och personliga accessoarer.

Sovplatser

4 bäddar

Totalvikt

2 000 kg

Totallängd

809 cm

Totalbredd

250 cm

Totalhöjd

260 cm

Totalpris:

395 000 kr

Per månad:

1 968 kr*

Planlösning

KAMPANJ Vivaldi 560 TDL KAMPANJ Vivaldi 560 TDL

Standardutrustning

Ny husvagn som ej varit uttagen i trafik. AL-KO Bigfoot Stort rymligt kök. OKTOBER KAMPANJ Nu ingår Mover eller Ac!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter för att lämna en intresseanmälan på detta fordon.
Vi återkopplar till dig så fort vi kan!