Fordon i lager

Tabbert Vivaldi 685 DF "Kampanj"

Årsmodell 2022

Om Tabbert Vivaldi

Den ytterligt väl ljud- och värmeisolerade karossen på tabbert vivaldi bär med sig kvalitetsfaktorer som är vida kända - tidlös design och första klassens hantverk och material. De vackra skåpen och luckorna har ytor i ”Merano alder” med eleganta inslag av rostfritt stål.

Klädseln i ”Mocca” på sittgruppen är sydd med enastående precision och med de höga ryggstöden garanteras förträfflig komfort. speciella detaljer som till exempel kanterna på bordet i äkta träfanér eller de belysta takpanelerna ger vivaldi en harmonisk atmosfär och förstärker otvetydigt den här modellens klassiska design.

För alla som uppskattar balansen i ett vackert formgivet rum och som förstår vad semesterkvalitet innefattar, är Vivaldi en förträfflig kompanjon.

Många mindre hyllor med vackra aluminiuminslag och förhöjda kanter ger plats för allehanda personliga saker i vivali.

sittgruppen i vivaldi erbjuder en utomordentlig komfort med ett urval av tre smakfulla tyger. Det justerbara bordet med stabilt centralt bordsben rundar perfekt av komfortzonen.

breda enkelsängar med längder på 200 eller 188 cm innebär komfort och avslappning i det frontplacerade sovrummet. Den varma möbeldesignen skapar en varm atmosfär och lyfter fram vivaldis karaktär.

Med de intelligenta layout-koncepten som vivaldi erbjuder finns närmast obegränsade möjligheter. I varje sektion finns praktiska och vackert integrerade lösningar för smart förvaring av bagage och personliga accessoarer.

Sovplatser

4 bäddar

Totalpris:

499 900 kr

Per månad:

2 475 kr*

Planlösning

Vivaldi 685 DF Vivaldi 685 DF

Standardutrustning

Tradition
Krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material
Form och funktion. Standardutrustad med bl.a. AL-KO Trailer Control ATC- Antisladdsystem (2.0)
AL-KO AAA Premium Brake (självjusterande bromsar)
17" aluminiumfälgar
Insektsdörr
Ramfönster SEITZ S6
TABBERT Komfort sovsystem med WaterGEL bäddmadrass på en lamellbotten
ALDE vattenburen värme
ALDE vattenburen golvvärme
Färskvattentank 45 liter
Vattenfiltersystem "bluuwater"
+ mkt mer

Extrautrustning

Ramfönster (S6) 12 400 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter för att lämna en intresseanmälan på detta fordon.
Vi återkopplar till dig så fort vi kan!